E cigg rekommendationer för rökare

Rekommendation till första gången e cigg rökare

är att köpa ett startpaket. Denna e cigg är mycket liten, ungefär storleken på en 100mm cigarett. Det ger utmärkt smak med mycket rivighet och ånga. Dessutom till 510-kit, bör du köpa några extra förstoftare. A för e-juice, en tobak, en fruktig smak och en söt smak är alla bra första gången köp. Du kan få en känsla för vilken typ du föredrar. Jag älskar RY4, som är en söt och mjuk tobaksmassa med en antydan av karamell. Jag rekommenderar också rökgjord tobakssmak, vilken bland de sötaste tobaksmassorna är tillgänglig. Om du vill ha en mer mörk och aggressiv smak, prova amerikansk tobaksmassa.

E cigg

kan klassificeras i tre huvudtyper: Förste generationens cigarettliknande enheter som är engångsbara eller laddningsbara med utbytbara patroner (cigalikes); andra generationens ”tank” -modeller som är avsedda att fyllas med vätska av användaren. Och tredje generationens modeller som innehåller ett batteri med högre kapacitet och enkelt modifieras (mods).

E cigg modulVaping penna

kräver mer underhåll, men erbjuder och oändlig mängd val och anpassningsalternativ än din vanliga disponibla e-cig. Batteriet behöver laddas ungefär en gång i veckan, men endast i ungefär en timme. Spolarna brinner ut efter ungefär en månad. Men de erbjuder olika motstånd för att bestämma hur svårt du måste andas in i ångan. Slutligen kommer vätskan också i olika nikotinnivåer och smaker. Så att du kan testa olika sätt och hitta den bästa vapingupplevelsen för dig.

Att lära sig att vape

är relativt lätt, men det tar lite tid att vänja sig vid. En e cigg, oavsett hur liten, kommer alltid att vara tyngre än en tobaks cigarett. Det tar lite tid att vänja sig vid viktskillnaden. Din kropp kommer också att behöva vänja sig vid ångan, vilket är annorlunda än cigarettrök. Tänk på första gången du hade en tobaks cigarett. Handlingen med vaping är också lite annorlunda än att röka cigaretter. Du kommer att upptäcka att en längre. Mildare drag från e cigg kommer att skapa en mer tillfredsställande vapen. Då ett kort och aggressivt drag som på en tobaks cigarett.

E cigg batteri

är e cigg enheter som använder ett batteridrivet värmeelement för att sprida vätska. Vanligtvis en lösning av glycerin och / eller propylenglykol innehållande nikotin, i en aerosol som kan inandas.

Det finns många e-cigarettforum som är fulla av glada och hjälpsamma människor. Dessa människor började precis som du, med många frågor och bekymmer. Skicka gärna dina frågor på forumet och träffa människor som är på väg att sluta med tobak för gott!

Eftersom de har ett laddningsbart batteri är vaping pennor större och tyngre än äkta cigaretter och engångs e cigg. Startpaket innehåller pennan med internt batteri, laddare, utbytbara spolar. Och vätska av ditt val som kommer i en mängd olika smaker från tobak till marshmallow.

Det värsta du kan hända med dig är att sluta använda batteriet. Eller e-vätska när du är borta från ditt hus. Håll dig fylld på alla saker du behöver. Jag hade en personlig erfarenhet av detta problem i tre månader i mina äventyr. Jag hade en förstärkarebrott och hade en helt ny spridare kvar. När jag satte in min nya förstoftare fungerade det inte ”. Jag försökte allt, men det var bara en bum atty. Jag panikade och beställde några nya omedelbart. Men jag varade bara 1/2 om dagen innan jag fick börja på tobaks cigaretter. När mina förbrännare kom några dagar senare tog det mig flera veckor att helt återgå till e-cigaretten igen.

Eftersom e-cigaretter

inte brinner tobak och inte skapar rök eller förlitar sig på förbränning. Tyder på att de är en mindre skadlig form av nikotinleverans än vanliga cigaretter. Även om de långsiktiga effekterna ännu inte är kända. I England är e-cigaretter nu det vanligaste stoppet som används av rökare. En Cochrane-recension fann att e-cigaretter innehållande nikotin var bättre att hjälpa rökare att sluta röka jämfört med placebo e-cigaretter.