Floating, en flytande hälsosam livsstil

Flytande fördelar floating

Flytande som en livsstil

Flytande är nu en viktig del av vår vardag. Livet för att upprätthålla sin hälsa och välbefinnande, något som de anser borde inte vara en lyx. Men en nödvändighet för alla.

Om du lever ett stressigt upptagen liv, ger flytande dig chansen att starta om ditt sinne och kropp. Förhindra att bränna ut och andra kroniska hälsotillstånd uppenbarar sig.

Även den stressreglerande, centrerande effekten av flytande är mycket viktig. För förebyggande av brännskador eller brännskador, mentala obalanser, jetlag. Eller precis som en storpump kan det göra underverk. Flytande reducerar stress, förbättrar ditt humör och ökar ditt autonoma immunsystemets funktion

Tester indikerar att flytande minskar nivåerna av stress och stressrelaterade neurokemikalier, såsom adrenalin, noradrenalin, ACTH, kortisol.Floating enhet

Om du kämpar med kroniska hälsofrågor kan man påskynda kroppens förmåga att läka, lugna nervsystemet och återföra kroppen till homeostas.

För andra, som idrottare, affärsmän, yrkesverksamma och studenter. Flytande kan hjälpa dig att nå din fulla potential både psykiskt och fysiskt.

Noll gravitation

Vattnets densitet skapar en mycket unik miljö, för när du flyter, tas alla tyngdkrafter bort från vår kropp. Vår kropp ständigt lägger en betydande mängd energi i motståndskraft mot gravitationen. I själva verket går 80-90% av hjärnans energi mot att sitta, stå, gå. Och hålla din kropp upprätt utan att vi knappt spenderar en tanke på detta. När vi flyter frigörs enorma mängder energi av din kropp. När du spenderar en timme i en tyngdfri miljö som vätsketanken ger.

Överdriven stresskemikalier hindrar också effektiviteten i ditt autoimmuna system. Starkt stressade människor är mer benägna att svika för infektioner och virus än de som har väl fungerande immunsystem

Vi kan

meditera, reflektera, analysera oss själva, drömma – eller bara njut av viktlösheten. I denna situation är det lätt att balansera vår kropp, sinne och känslor. Vi ”formaterar inte hårddisken”, vi defragterar det bara, rengör det. Allt detta är möjligt för att under float genom frånvaro av alla sensoriska stimuli. Kommer hjärnan att glida in i någon form av standby-läge. Ju fler ingångar använder vår hjärna och absorberar dess prestanda desto högre är frekvensen av hjärnvågor.

Men motsatsen är också lika bra. Under sensorisk beröring minskar denna frekvens som vanligtvis typiskt 13-25Hz vid 4-8Hz. I detta tillstånd är hjärnan mycket mer fokuserad, kreativ, villig att lära. Men också att uppsluka i minnen och skapa nya relationer mellan dem. Vi lyckas i denna situation att hitta nya motivationer och ge oss ny kraft för atletisk träning eller tävling. För studier och klasser, på jobbet och i en relation eller livskris. Floatation är ett bra verktyg för effektiv mental träning.

Överdriven stresskemikalier hindrar också effektiviteten i ditt autoimmuna system. Starkt stressade människor är mer benägna att svika för infektioner och virus än de som har väl fungerande immunsystem

Det här händer inte när du bara kopplar av, mediterar eller sover. Och idag görs det med användning av läkemedel som antidepressiva medel som Ativan. Som uppenbarligen kommer med en mängd negativa biverkningar medan flytande är helt säkert och naturligt.

Även om det kan låta som ett enkelt koncept i jämförelse. Med de superkomplexa behandlingsprotokollen där ute för binjureutmattning, fibromyalgi, Lyme-sjukdom och andra kroniska sjukdomar. Kan det också vara enkelheten i det här konceptet som gör flytande så effektivt.

Floatation ger din kropp en chans att fullt ut fokusera sin energi på att mobilisera sin helande energi. Något som är ganska sällsynt under vanliga förhållanden.

Epsom-salt

Den stora mängden Epsom-salt (magnesiumsulfat) i flottörstanken fungerar som ett alkaliserande och avgiftningsmedel. Med över 600 kg Epsom-salt i flottörstanken är dess effekt så stark att en timmes flytande motsvarar en 3-dagars snabb!

Vad är effekterna av att flyta på oss?Floating kabin

Medan vi flyter bygger vi upp ett stimulansvakuum runt oss. Sensioner behöver inte tas bort och blekna ut som under en meditation, men de är helt enkelt inte längre där. Således flyter vi nästan oundvikligen i en ny, tidigare okänd dimension – tomheten. Platsen för oss själva, våra tankar, drömmar, kreativa planer kan etableras. Distraktion finns inte längre, varken extern distraktion, men vår kropp själv kan distrahera oss lite från vårt inre. Många kroppsfel eller sjukdomar kan ofta regleras (helas) så långt att de inte stör oss längre (åtminstone under flottören).

Flytande är den ultimata stressbuster. Det kräver ingen speciell träning eller tekniker, bara ligga tillbaka och låt det hända. Flytande är också till hjälp för att lindra flera andra fysiska störningar. Som astma, artrit, multipel skleros, hjärt-kärlsjukdomar och spänningsrelaterade problem som huvudvärk, ryggvärk och sömnlöshet

Fascinerad

av den mångsidiga tillämpningen av flottörterapi. Har skapandet av att
dela denna otroliga terapi med så många människor. Som möjligt och öka medvetenheten om de många fördelar denna säkra. Och naturliga terapi har för alla aspekter av våra liv.

Passionerat och djupt investerat i sina tjänster genom att ge andra tillgång. Till alternativa verktyg så att de kan hitta sätt att hjälpa sig och bli befogenhet att skina ljusa också!

Automatiskt avkopplingssvar

Den kanske mest fördelaktiga aspekten av flytande för alla som kämpar med ett kroniskt tillstånd är att flytande producerar en naturlig biofeedback som initierar en självregleringsprocess som uppmuntrar till djup avkoppling och läkning av sinnet och kroppen.

Samtidigt ökar nivåerna av endorfiner som hjälper både att lindra smärta och förbättra ditt humör. Med alla yttre stimuli borttagna, med flytande tillåter din hjärna att enkelt växla till ett tillstånd med theta hjärn-vågor.

Floating tank

Detta tillstånd förstärker förhöjningen av hjärnan och alla celler i kroppen. Vilket ger dig en chans att verkligen vila och läka.